Karoline Krüger & Sigvart Dagsland

ONSDAG 19. DESEMBER Etter suksessen med sitt tidligere julealbum og flere juleturneer, er nå Karoline Krüger & Sigvart Dagsland tilbake med julekonsert sammen med flere av landets fremste musikere. Dette blir en stemningsfull, virtuos og humoristisk kveld med to av landets beste sceneartister.

Karoline & Sigvart

Karoline Krüger og Sigvart Dagsland deler det meste med hverandre. Ikke bare er de kone og mann, de deler også stadig scenen med hverandre. I kveld deler de sin gode julestemning med publikum.

Karoline Krüger

Karoline Krüger besitter den sjeldne kombinasjon av å være en av Norges store sangartister, prisbelønt komponist og fullbåren musikalsk teaterartist. Hun har gjennom et par solide tiår i den norske artistfloraen etablert seg som en særegen og begavet sanger og låtskriver. Og samtidig har hun hele tiden også søkt mot andre uttrykksformer – blant annet teateret.

Sigvart Dagsland

At Sigvart Dagsland er en populær sanger og låtskriver er det ingen tvil om. Han holder rundt 40 konserter årlig, han har solgt over en halv million plater og har hele 20 soloalbum på merittlisten. I 2009 fikk han Prøysenprisen og han har vært nominert til Spellemannsprisen tre ganger hvor den ene gangen førte til statuett.

Konserten varer 90 minutter

Gå til oversikten

ONSDAG 19. DESEMBER KL. 19.00

Ordinær pris: 495,-
Pris med TA-kort: 445,-

Kjøp billetter her

KODE: TAKORT2018

Billetter fåes også kjøpt på Ibsenhuset ved fremvisning av TA-kort.

Send SMS «TAKORT» til 2005