Alle Tiders Juleshow

ONSDAG 12. DESEMBER I to år har Øivind Blunck og Elisabeth «Bettan» Andreassen reist Norge rundt med sitt fantastiske juleshow. Det har vært fulle hus i hver krok og krik, og stående applaus hver eneste gang. Nå har den folkekjære duoen forsterket laget med «Stjernekamp»-kometen Reidun Sæther og «Beat for Beat»-legenden Trond Nagell-Dahl – for et drømmelag!

Også denne gang kan publikum  vente seg et variert program som spiller på hele registeret. Det blir latter, tårer og gåsehud når de store stemmende og det flotte orkesteret fyller salen med herlig julestemning.

Elisabeth ”Bettan” Andreassen

Alle i Norge vet hvem ”Bettan” er bare ved å bruke kallenavnet. Født i Sverige, med norske foreldre, gjorde hun først karriere hos søta bror. Men Chips, duoen Bettan hadde sammen med Kikki Danielsson, ble også populære her hjemme. Og da hun ble med i Bobbysocks og vant hele Melodi Grand Prix i 1985 skrev hun seg for evig inn i norsk populærhistorie. Siden har hun latt det swinge både på egenhånd, med Hanne Krogh i Bobbysocks og i samspill med andre artister på begge sider av grensen. I tillegg til å ha en stemme som klinger som en svensk midtsommer, spiller ”Bettan” en rekke instrumenter. Dessuten er hun veldig morsom og ser helt smashing ut. Men det visste dere, jo …

Øivind Blunck

Det er nå over 40 år siden Blunck marsjerte inn i de norske hjem som den ene halvdelen av duoen ”Klabb og Babb”. Velsignet med en store stemme og et eventyrlig komisk talent har han vært en av våre aller største entertainere siden. Enten det er som den evige tenåringen ”Reidar”, harrytassen ”Fridtjof” eller bare som seg selv, Øivind Blunck har alltid et helt spesielt godt tak på publikum, enten de sitter i salen eller foran TV-skjermen. Han har vært politimann i ”Olsenbanden”, krovert i ”Les Misérables” og assyriolog i ”Den spanske flue” – for å nevne noe. Det sies at Blunck er født til å stå på scenen, men vi er ikke helt sikre på det. Vi tror heller de bygde scenen for at han skulle ha noe å stå på.

Reidun Sæther

Slo igjennom med et brak da hun ble nummer to i «Stjernekamp» på NRK i 2014, men hadde allerede da en lang og suksessfull karriere bak seg. Deltakelse i «Grand Prix» og roller i musikaler som «Cats», «Trollmannen fra Oz», «Jungelboken» og «Les Miserables», pluss medvirkning i store TV-show og gjesterolle i «Hotel Cæsar». I etterkant av gjennombruddet i «Stjernekamp» reiste hun på en bejublet turné sammen med Øivind Blunck, og senere har hun opptrådt i en rekke konstellasjoner og også stått fjellstøtt på egne bein.

Trond Nagell-Dahl

Har vært pianist i «Beat for Beat» helt siden pianoet ble oppfunnet. Skal visstnok ha et liv utenfor TV-studioet også, og da spiller han med en rekke artister i ulike sammenhenger. Som for eksempel Hellbillies, DDE, Viggo Sandvik, Inger Lise Rypdal og Rune Rudberg.

Billettpriser

På denne forestillingen kan du kjøpe billetter med Prisnivå 1 eller Prisnivå 2

(Ved å velge billettype «Prisnivå 1», (grønne seter på salkartet i billettbestillings-prosessen), vil du få plasser i det beste området i området. NB! Systemet velger automatisk plasser i det valgte området, men disse kan du endre ved å trykke på setene du heller måtte ønske).

 

Konsert og julebuffet

Denne kvelden kan bli en helaften! I forbindelse med showet tilbyr vi en bugnende julebuffet servert i Ibsenhusets Peer Gynt-sal. Restaurant Henrik & Kompani dekker stilfulle bord og buffetbordet består av all den gode maten vi forbinder med jul. Nå kan du kjøpe billett til både show og buffet under ett. Kjøpet gjøres i den vanlige kjøpsprosessen av billetter – enten her på nettsidene ved å velge «Julebordspakke» eller i vår resepsjon. Konsert inkludert julebuffet koster kr 1205/1045 (eventuell drikke kjøpes utenom).

Dørene inn til Peer Gynt-salen åpnes kl. 17.00 og buffetbordet står dekket fra kl. 17.30.

Gå til oversikten

ONSDAG 12. DESEMBER KL. 20.00

Ordinær pris: 645,- / 805,-
Pris med TA-kort: 520,- / 645,-

Kjøp billetter her

KODE: TAKORT2018

Billetter fåes også kjøpt på Ibsenhuset ved fremvisning av TA-kort.

Send SMS «TAKORT» til 2005