Filmsenteret Charlie

2 for 1 hver onsdag

Se fordel

Skien Fritidspark

Som abonnent på TA får du 3 gode tilbud hos Skien Fritidspark.

Se fordel

Swing-kurs med Grenland Rock & Swing Klubb

Rabatt på kurs for voksne!

Se fordel

Putti Plutti Pott

LØRDAG 8. DESEMBER Adventstiden og julehøytiden handler om, for mange av oss, tradisjoner. Et gjensyn med Putti Plutti Pott har blitt en slik tradisjon. Også i år fylles scenen av sjarmerende smånisser som alle har sitt å stri med i en hektisk juletid.

Se fordel

Karoline Krüger & Sigvart Dagsland

ONSDAG 19. DESEMBER Etter suksessen med sitt tidligere julealbum og flere juleturneer, er nå Karoline Krüger & Sigvart Dagsland tilbake med julekonsert sammen med flere av landets fremste musikere. Dette blir en stemningsfull, virtuos og humoristisk kveld med to av landets beste sceneartister.

Se fordel

Barnas jul med Erik Mogeno og Kalle

TIRSDAG 18. DESEMBER Erik Mogeno og Kalle er tilbake med et helt nytt juleshow – også denne gang med mye juletull, juletryll, julesanger og julemagi!

Se fordel

Alle Tiders Juleshow

ONSDAG 12. DESEMBER I to år har Øivind Blunck og Elisabeth «Bettan» Andreassen reist Norge rundt med sitt fantastiske juleshow. Det har vært fulle hus i hver krok og krik, og stående applaus hver eneste gang. Nå har den folkekjære duoen forsterket laget med «Stjernekamp»-kometen Reidun Sæther og «Beat for Beat»-legenden Trond Nagell-Dahl – for et drømmelag!

Se fordel

Tre Sopranos – 10-årsjubileumsJUL

FREDAG 21. DESEMBER & LØRDAG 22. DESEMBER Vel møtt til en varm og stemningsfull julekonsert med Tre Sopranos.

Se fordel

Grenland Allstars: Bluesnight

SØNDAG 30. DESEMBER || Grenland Allstars og ”Bluesnight” i Ibsenhuset på lille nyttårsaften har for lengst blitt en tradisjon for mange. I ni år på rad har kremen av musikere fra Grenland skapt god stemning og atmosfære i Ibsenhuset på lille nyttårsaften – så også i år.

Se fordel