Filmsenteret Charlie

2 for 1 hver onsdag

Se fordel

Skien Fritidspark

Som abonnent på TA får du 3 gode tilbud hos Skien Fritidspark.

Se fordel

Swing-kurs med Grenland Rock & Swing Klubb

Rabatt på kurs for voksne!

Se fordel

Dum Dum Boys

LØRDAG 17. NOVEMBER Som en av de originale «fire store» i norsk rock, er det nok ikke mange som kan unngå å ha et forhold til Dumdum Boys. Bli med på årets store klubbkonsert i Ibsenhuset. 18 års aldersgrense.

Se fordel

Alle Tiders Juleshow

ONSDAG 12. DESEMBER I to år har Øivind Blunck og Elisabeth «Bettan» Andreassen reist Norge rundt med sitt fantastiske juleshow. Det har vært fulle hus i hver krok og krik, og stående applaus hver eneste gang. Nå har den folkekjære duoen forsterket laget med «Stjernekamp»-kometen Reidun Sæther og «Beat for Beat»-legenden Trond Nagell-Dahl – for et drømmelag!

Se fordel

Barnas jul med Erik Mogeno og Kalle

TIRSDAG 18. DESEMBER Erik Mogeno og Kalle er tilbake med et helt nytt juleshow – også denne gang med mye juletull, juletryll, julesanger og julemagi!

Se fordel

Karoline Krüger & Sigvart Dagsland

ONSDAG 19. DESEMBER Etter suksessen med sitt tidligere julealbum og flere juleturneer, er nå Karoline Krüger & Sigvart Dagsland tilbake med julekonsert sammen med flere av landets fremste musikere. Dette blir en stemningsfull, virtuos og humoristisk kveld med to av landets beste sceneartister.

Se fordel

Putti Plutti Pott

LØRDAG 8. DESEMBER Adventstiden og julehøytiden handler om, for mange av oss, tradisjoner. Et gjensyn med Putti Plutti Pott har blitt en slik tradisjon. Også i år fylles scenen av sjarmerende smånisser som alle har sitt å stri med i en hektisk juletid.

Se fordel

Smokie

LØRDAG 24. NOVEMBER Smokie turnerer i Norge også i 2018 og 2019. Den legendariske gruppa opplever nå en ny vår, spiller på alle de fineste arenaene og har et fantastisk billettsalg. Ikke gå glipp av Norgesvennene Smokie! Et godt tips; Gjør dette til en helaften med både konsert og julebuffet.

Se fordel

Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen

FREDAG 16. NOVEMBER Bli med på En Akustisk Aftentur med Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen (fra Åges faste band Sambandet), bli med å levva livet.

Se fordel

Tone og Leif Harald: Sammen er alt mulig!

TIRSDAG 27. NOVEMBER 22. mai 2017 ble en historisk dato da ekteparet Tone Gravir og Leif Harald Bergseth sto på toppen av Mount Everest. De var da Norges første par, men også verdens eldste ektepar til å klare bragden det er å bestige verdens høyeste fjell.

Se fordel