vampbilde

Vamp

FREDAG 24. NOVEMBER Siden den spede starten i 1990 har Vamp blitt et av Norges beste band og som liveband er Haugesundsgruppa bare fantastiske! Vi er glade for at Vamp igjen legger turnéen innom Ibsenhuset – denne gang med nytt album i bagasjen.

Se fordel

porsgrunn-kino2

Filmsenteret Charlie

2 for 1 hver onsdag

Se fordel

bilde_size-medium

Skien Fritidspark

Som abonnent på TA får du 3 gode tilbud hos Skien Fritidspark.

Se fordel

swingdancers

Swing-kurs med Grenland Rock & Swing Klubb

Rabatt på kurs for voksne!

Se fordel

louis-jacoby-nett-hoved_size-large

Louis Jacoby

SØNDAG 22. OKTOBER Singer/songwriter Louis Jacoby kommer til Ibsenhuset 22. oktober. Dette er mannen fyller salene rundt om i landet. Folk ler seg skakke av hans elleville ølviser og muntre kåserier, og feller en tåre av hans vakre låter om skjærgården og om kjærligheten.

Se fordel

klatremus-nett-hoved_size-large

Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen

20. – 21. OKTOBER Torbjørn Egners fortelling fra Hakkebakkeskogen har gledet familier i generasjoner. Bli med på en sjarmerende oppsetning i regi av Buer Amatør og Barneteater.

Se fordel

suoni-nett-hoved_size-large

Suoni: Med stjerner i sikte

17. – 18. NOVEMBER Det er igjen klart for Musikkforeningen Suonis store høstkonsert – denne gang med tittelen Med stjerner i sikte. Som tidligere har orkestret fått med seg fremragende solister og koret Canto Libre.

Se fordel

tsmgo-x-v3-nett-hoved_size-large

The Show Must Go On X

FREDAG 1. DESEMBER Opplev den aller siste Queen-hyllesten med Åge Sten Nilsen. Siden starten har ulike versjoner av «The Show Must Go On» blitt sett av mer enn 400.000 mennesker rundt i Norge. Nå starter avskjedsturnèen.

Se fordel

bluesnight-nett-hoved_size-large

Grenland Allstars: Bluesnight

LØRDAG 30. DESEMBER Grenland Allstars og ”Bluesnight” i Ibsenhuset på lille nyttårsaften er i ferd med å bli tradisjon for mange. I åtte år på rad har kremen av musikere fra Grenland skapt god stemning og atmosfære i Ibsenhuset på lille nyttårsaften – så også i år. Special guest: Kid Andersen

Se fordel