I kveld kan du se Linnea på «Hver gang vi møtes»

Foto:

TINN: Linnea Dale fra Tinn ble kjent som 16-åring i TV 2-programmet «Idol», men hun ble for alvor en kjent stemme for det norske folk som frontfigur og vokalist for bandet Donkeyboy.

DEL

Lørdag kveld kan dere se henne på "Hver gang vi møtes" på Tv2.

– Jeg ser veldig fram til episoden som blir vist lørdag kveld på TV2 hvor de andre artistene tolker mine og Donkeyboy sine låter, det blir en kjempeopplevelse å se igjen opptakene vi gjorde på Hver gang vi møtes gården. Jeg har alltid vært en stor fan av programmet. Det jeg synes er så fint med «Hver gang vi møtes» er at man kan få vist flere sider av seg selv og at det er så fokus på musikken, sier Linnea Dale i en pressemelding.

– Å tolke de andre artistenes låter er ganske nervepirrende, med tanke på å skulle opptre foran så flinke artister i en såpass intim setting. Det var en fantastisk gjeng med artister jeg fikk være sammen med under opptaket og jeg har mange gode minner, samtidig var det blir litt deilig med et avbrekk fra et kaotisk småbarnsliv, sier hun videre.

Kjempehitene «Ambitions» og «Sometimes» fra Donkeyboy med Linnea som artist er streamet henholdsvis 23.290.066 og 11.500.000 ganger på Spotify. I 2010 vant Donkeyboy Spellemann 2009 for årets hit, årets nykommer og årets video – med Linnea i spissen.

Linnea har gitt ut tre soloalbum og en EP. Nå er hun aktuell med den nye låten «Out of heaven».

Artikkeltags