Da klærne falt tok damene av

Artikkelen er over 5 år gammel

SKIEN: Det var smekkfullt hus og kokende stemning da Chippendales inntok Ibsenhuset lørdag kveld.

DEL

Arrangementet har vært utsolgt lang tid i forveien, og det var tydelig at forventningene var skyhøye før stoppet på de amerikanske guttenes «Get Lucky Tour».

VENNINNEGJENG

-Vi er jo selvfølgelig her for å se på de fine karene. Det er jo ikke noen annen grunn, sa Marit Gunleiksrud, som var en av alt ni venninner som hadde tatt turen til Ibsenhuset.

Det var også en heftig overvekt av skyhøye høler, minikjoler, glitter og stylet hår i Skien denne kvelden, noe som i følge venninnegjengen hadde sin naturlige forklaring.

-Vi må jo kle oss fint, i tilfelle vi blir tatt opp på scenen. Det er det som er målet, erklærte de.

Og da showet var i gang, tok det omtrent tre sekunder før alle damene var på beina og lydnivået var øredøvende. Det tok heller ikke lang tid før et knippe av de lettkledte karene befant seg midt ute i publikumshavet, der de villig viste frem…kunstene sine.

Så gikk det slag i slag resten av kvelden, med diverse tema, alt selvfølgelig kronet med avkledning av veltrente mannekropper.

Og skal man dømme etter responsen fra publikum, var det helt tydelig at det var damenes aften på Ibsenhuset denne kvelden.

Festen fortsatte med afterparty, der det var mulig å møte og ta bilder sammen med Chippendales-medlemmene, noe sikkert mange hadde et ønske om.

Artikkeltags