– Vi er i full gang med forberedelsene, sprudler 25-åringen på telefonen, men legger til at hun ikke får røpe hvem hun skal opp mot under det direktesendte programmet.

Det er kun 16 deltakere igjen, fire på hvert lag, og Stenberg innrømmer at hun begynner å merke alvoret nå.

– Innad i laget begynner det å gå opp for oss hvor flinke folk er. Nå er nåløyet for å gå videre blitt mye mindre.

Fredag skal fire av åtte deltakere stemmes ut av tv-seerne. Mentorene har ikke lenger noen påvirkningskraft. Det er kun stemmene som avgjør.

– Det er den mest brutale runden i «The Voice» til nå, fastslår Lillen.

Valgte klassiker

Denne uken øves det for fullt med bandet. Alt skal sitte før sendingen.

– Nå handler det om å bli trygg på scenen og ha riktig fokus under opptredenen. Her er Lene Marlin veldig flink. Som deltaker merker man at det hun sier fungerer. Det hjelper på selvtilliten.

Låtvalget har Stenberg og mentoren Lene Marlin tatt i samarbeid. Denne gangen er det Roxettes klassiker «It Must Have Been Love» som skal tolkes og forhåpentligvis sikre Lillen Stenberg nok stemmer til å videre til neste runde.

– Vi har tonet ned 80-talls synth'en og jeg har ikke Roxettes rocka stemme. Det blir en litt mer moderne og mykere versjon av låta, forteller Stenberg.

– Jeg fylte to år da filmen «Pretty Woman» kom ut, men alle har hørt låta og teksten er utrolig. Jeg håper den treffer hjem og får folk til å stemme, forklarer Stenberg.