– Helt sprø opplevelse: Lillen (25) gikk videre fra duellrunden i «The Voice»

DUELL: Andrea Santiago Stønjum (til høyre) og Lillen Stenberg gikk begge videre fra The Voice-duellen tidligere denne uken.foto: tv2

DUELL: Andrea Santiago Stønjum (til høyre) og Lillen Stenberg gikk begge videre fra The Voice-duellen tidligere denne uken.foto: tv2

Artikkelen er over 2 år gammel

SKIEN: – Hadde noen for et halt år siden sagt at jeg skulle stå på scenen og velge mellom Morten Harket eller Lene Marlin hadde jeg bare ledd.

DEL

Tidligere denne uken gikk Lillen Stenberg fra Skien videre fra duellrunden i den populære musikkonkurransen på TV2. Der møtte hun Andrea Santiago Stønjum og selv om mentor Josef valgte Andrea, gikk Morten Harket opp på scenen og holdt rundt Stenberg mens han sa at «du skal jobbe med meg». Når mentoren Lene Marlin også kastet seg inn i kampen om Lillen var dramaet i gang. Lillen var reddet og måtte i tillegg velge mentor.

Måtte velge

– Det skjedde veldig mye. Før jeg rakk å innse at det var over var Morten Harket oppe på scenen. Så måtte jeg velge. Enten Morten Harket som har så stor tro på meg eller å følge hjertet mitt. Derfor valgte jeg Lene Marlin, forteller Lillen og begrunner valget slik:

– Ved å skrive musikk bearbeider jeg følelsene mine. Sånn er Lene Marlin også. Hun er i tillegg en varm person og god låtskriver. Det er en drøm å få jobbe med henne.

"Før jeg rakk å innse at det var over var Morten Harket oppe på scenen.

Lillen Stenberg

Deltaker

Det var Stenbergs mentor Yosef Wolde-Mariam som valgte låten hun skulle synge i denne runden. Han valgte «Symphony» av Zara Larsson, en låt Stenberg ikke har et forhold til.

– Selv om jeg så trygg ut på scenen, er det en uptempo låt som er langt ute av min komfortsone. Men det var litt av utfordringen i denne runden – å få en annerledes låt, sier hun.

Knock out-runde

I neste runde får Lillen Stenberg igjen velge låt selv. Da er det en såkalt knock out-runde, der deltakerne igjen skal stå to og to på scenen og synge mot hverandre.

– Vi skal synge rett etter hverandre og så blir artisten som går videre valgt. Det er et par uker til denne runden, så det skal bli spennende, fastslår Stenberg.

– Uansett så var det å gå videre igjen en bekreftelse på at jeg kan synge. At selveste Morten Harket kommer opp på scenen sier det meste. Det var en helt sprø opplevelse, stråler 25-åringen fra Skien.

Artikkeltags