Det melder Di Derres manager, Lisbeth Wiberg Olsen i Backstage, i en pressemelding.

Vi beklager på det sterkeste, men på grunn av akutt sykdom har Jo Nesbø blitt innlagt på sykehus, og helgens konserter må derfor avlyses, heter det i pressemeldingen.

Di Derre skulle hatt konsert under Skien Live førstkommende lørdag.

– Vi håper på raskt bedring for Jo, slik at de kommende konsertene går som planlagt. Jo er selvsagt veldig lei seg for den inntrufne situasjonen, avslutter Wiberg Olsen.

Det er ikke kjent hva som feiler Nesbø eller hvor alvorlig det er.

– Finner erstatter

Skien Live lover å finne en erstatter i løpet av torsdag, og håper at publikum fortsatt ønsker å komme under lørdagens festivaldag.

– Vi er veldig lei oss for at de ikke kan stille, og ønsker Jo god bedring. Det er veldig trist, men vi jobber på spreng med å finne en god erstatter, sier Cecilie Kollstrøm til TA, torsdag og legger til:

– Vi håper at alle som har kjøpt billett fortsatt vil komme, men man kan selvsagt få billetten refundert.

– Blir det vanskelig å finne en erstatter på så kort tid?

– Her stiller alle opp, både management og artister. Vi kommer tilbake til hvem det blir i løpet av dagen, avslutter festivalsjefen.

Di Derre gjorde comeback i 2013, med dobbeltalbumet «Historien». Samme år hadde bandet jubileum, og gitarist Knut Nesbø gikk bort. Dermed tok Unni Wilhelmsen plass som bandets nye gitarist. Bandet består i dag av Jo Nesbø (vokal, gitar), Magnus Larsen jr. (bass), Espen Stenhammer (trommer), Halvor Holter (keyboard), Unni Wihelmsen (gitar, vokal) og Lars Jones (gitar).