Daglig Leder Linn Thomassen jubler for pengene som konsertstedet har fått gjennom første tildelingsrunde i den nasjonale tilskuddsordningen.

– Takk Musikkutstyrsordningen for at dere bidrar til å la bygget leve videre – med kvalitetsutstyr Parkbiografen verdig. Dette er fantastiske nyheter for oss og byen vår! sier Thomassen i en pressemelding.

– Denne tildelingen gir oss unike muligheter til å gjøre flere og mer varierte bookinger innenfor både lokale og alternative band, uten trauste forutsetninger med dyr leie av teknisk utstyr, som da gjør at vi ikke kan tilby det varierte programmet vi ønsker. Vi gleder oss til et fullstappet høstprogram, og ikke minst til å booke nye spennende ting i 2019! fortsetter hun.

I årets første søknadsrunde til Musikkutstyrsordningen kom det inn 113 søknader med en total investeringssum på 61 millioner. 65 søknader er nå tildelt tilskudd med en samlet ramme på 17,4 millioner kroner.

I tillegg til Parkbiografen er konsertarrangøren Skiensjazzdraget tilgodesett med 32 000 kroner, mens Bø jazzklubb får 57 000 kroner. Det betyr at konsertaktører i Telemark får til sammen 1 425 000 kroner i denne tildelingsrunden.

Neste søknadsfrist er 1. september.