Gå til sidens hovedinnhold

Utfordret tyngdekraften

Artikkelen er over 5 år gammel

SKIEN: Alexx Alexxander inntok Ibsenhuset lørdag. Og skienspublikummet lot seg villig rive med av de spektakulære kunstene.

Illusjonisten Alexxander har begeistret skien før og lørdag var han tilbake. Og over 600 mennesker, både barn og voksne hadde tatt turen for å la seg rive med av de fascinerende kunstene.

Show

Det nye showet heter "Defying gravity" altså utfordre tyngdekraften, og det gjorde han virkelig, på flere ulike måter.

Men ved siden av de spektakulære illusjonene er Alexx Alexxander en brilliant showmann, som brukte humor og sjarm for alt det var verdt. Og morsomhetene gikk rett hjem både hos femåringene og hos femtiåringene, noe som gjorde showet til en underholdende opplevelse for alle.

Hjalp til

Men publikum fikk ikke bare se på, de måtte også hjelpe til. Publikummer Unn Anette fikk jobben med å overføre tankene sine til Alexx Alexxandeer, intet mindre. Det gikk så som så, i hvert fall tilsynelatende. For showmannen hadde selvsagt noe på lur.

Et annet knippe publikummere måtte også av med ringene sine, som illusjonisten elegant kjedet sammen til stor applaus fra publikum.

De var sikkert glade for at de slapp å krype ned i den lille kassen som Alexxander etterpå gjennomhullet med lange sverd. Men damen som fikk den nervepirrende oppgaven kom heldigvis ut igjen i live.

- Ja, og er det noe spørsmål fra salen, smilte illusjonisten da applausen hadde lagt seg.

- Hvordan gjorde du det?

- Jo det skal jeg fortelle dere. Jeg gjorde det veldig, veldig bra.

Bildeserie

Alexx Alexxander, Defying Gravity i Ibsenhuset 2016