– Videoen begynte på en idédugnad der vi snakket om Tour of Norway. Vi ble inspirerte av at Tour of Norway kommer til Telemark, sier Kjetil Østlie. Filmingen startet ved Hotell Dalen for to uker siden. Emil Solli-Tangen har fått rollen som syklist, mens storebroren spiller playboy i rask båt. I virkeligheten er de gode venner, men i filmen er konkurransen mellom brødrene beinhard, og Emil spiller lillebroren som misunner storebroren hans voldsomme drag på damene. Brødrene krangler så busta fyker.

– Visit Telemark har laget en reklamefilm om det vakre fylket vårt. Didrik var heldig å fikk oppleve strekningen Dalen – Langesund i båt, med sluser og kanaler, jeg på min side fikk se Telemark i et annet perspektiv, fra sykkelsetet (Ja, jeg sykla. Og spør meg gjerne hvor vondt i rumpa jeg fikk!) , med alle de nydelige vårduftene og den friske lufta rett i systemet. Krangelen er bare filmtriks, skriver Emil på sin Facebook-side. Også tre fra Grenland sykleklubb, deriblant Anita Valen, er med i videoen.

I anledning lanseringen var Didrik og Emil Solli-Tangen på «God morgen Norge» torsdag morgen. Videoen ligger også på TV2s hjemmeside, og har blitt sett av mange på Facebook. Filmen er laget av Avia Produksjon, og innspillingen hadde et budsjett på 50 000 kroner. Fire minutter varer videoen.

– Det var veldig morsomt å jobbe med Solli-Tangen brødrene med stuntet langs og på Telemarkskanalen. Begge er sporty, men det ble altså Emil som syklet 165 kilometer, mens Didrik tok båten 125 kilometer, sier Østlie.