Come Taste The Band startet i det små med fire konserter i 1997, og det skulle egentlig bli med det. I stedet vokste etterspørselen etter telemarksbandet, og musikerne valgte å fortsette.

Gutta har spesialisert seg på Deep Purple–låter, og blitt et anerkjent tributeband med fans langt utenfor fylkesgrensene. Etter 20 år og hundrevis av konserter feiret de 20–årsjubileet med utsolgte hus på henholdsvis John Dee i Oslo fredag og på Parkbiografen i Skien lørdag.

Høy stemning

På gjestelista sto Bernie Marsden, gitaristen og låtskriveren som var med og etablerte Whitesnake, og Doogie White som har bakgrunn fra Rainbow og MSG, og erfaring som fast vokalist hos Michael Schenker.

– Det var en fantastisk opplevelse, melder gitarist Jo Henning Kåsin etter helgens konserter. Også Mardsen og White var kjempefornøyde etter spilejobbene i Norge, hevder han.

Les også: – Publikum gikk jo bananas. De trodde det var en del av sceneshowet

På Parkbiografen, som har en kapasitet på rundt 600 publikummere, runget allsangen til klassiske rockelåter som «Temple Of The King» og «Ain't No Love In The Heart Of The City». og ikke minst avslutningslåten, velkjente «Here I Go Again».

– Vi vil si tusen takk til et utrolig publikum som gjorde dette til en uforglemmelig kveld, fortsetter Jo Henning Kåsin.

Dagens utgave av CTTB består, i tillegg til Kaasin, av Vidar Heldal og Ståle Naas, samt de svenske musikerne Birger Løfman og Svenne Jansson.