Her satt de rekord i helgen

Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

RAULAND: Nydelig vær ga rekordbesøk på Rauland i helgen.

DEL

Det forteller turistsjef Torben Andersen ved Rauland turist AS.

– Her var det liv og røre med lokalmat, folkekunst, lamaer og god stemning i en stappfull handlegate hele dagen lang, fortsetter Andersen.

I strålende solskinn var det flere som tok turen til Rauland høstfest, hvor det var flere utstillere som solgte det ene og det andre.

– Her var det liv og røre med lokalmat, folkekunst, lamaer og god stemning i en stappfull handlegate hele dagen lang, sier Andersen og legger til at det var 2500 mennesker som fant veien til handlegaten i sentrum.

I tillegg var det var svært nær ny deltakerekord i Vierli opp, med 151 deltakere i konkurranseklassen, mot 159 som rekord i fjor. I tillegg var det 77 trimmere som kom seg opp til topps på Motten, 1133 meter over havet.

– På kvelden var det god stemning på Raulandsfjell som arrangerte Oktoberfest med orkesteret Viva Bavaria servert med en rikelig dose bratwurst og god drikke. Og på søndagen fortsatte solen å skinne over en blå himmel, og jeg har aldri sett så mange smilende fjes vandre til Falkeriset på en dag avslutter Andersen.

Artikkeltags