Gå til sidens hovedinnhold

Full forvirring rundt konserten: - Har ikke avlyst

Artikkelen er over 5 år gammel

SELJORD: I flere dager har publikum etterlyst informasjon om hva som skjer med den planlagte konserten til Brad Paisley på Countryfestivalen. – Konserten er ikke avlyst, sier festivalsjefen.

– Vi jobber fortsatt med noen avklaringer, sier festivalleder Egil Moen til TA onsdag.

Festivalledelsen vil gå ut med mer informasjon om et par dager, fortsetter han. Den amerikanske stjernen er åres store og for mange etterlengtede headliner på Countryfestivalen, og han skal etter planen gå på scenen 29. juli. Men da artisten oppdaterte turnéplanen på sin egen hjemmeside, sto ikke Seljord på lista.

I skrivende stund står det oppført tre konserter i juli: én i London 14. juli, en i Ohio i USA to dager senere, og en konsert i Indianapolis 30. juli, altså kun én dag etter Seljord-konserten.

Nettsiden fortsatt stengt

Egil Moen ønsker ikke å kommentere disse datoene, men understreker igjen at de jobber med noen detaljer i forhold til bookingen. Det er tidligere gjort kjent at stjernen skal ha en bindende kontrakt med festivalen.

Det var VG nett som fredag skrev at Brad Paisley har avlyst i hele Europa, noe som skapte usikkerhet og forvirring rundt konserten på Dyrskuplassen. Samtidig har hjemmesiden til festivalen vært nede en stund, og på Countryfestivalens Facebook-side etterlyser fansen en oppdatering om hvorvidt konserten går som planlagt eller ikke.

– Hvorfor ligger hjemmesiden deres fortsatt nede?

– Vi har noen tekniske problemer, men jeg har ikke greie på det der, svarer Moen.

Også Gröna Lund i Sverige skulle hatt besøk av Paisley i år, nærmere bestemt 26. og 27. juli, men ifølge VG har denne arrangøren for lengst fått beskjed om at artisten ikke kommer likevel.

– Det var tenkt at han skulle spille her, men vi har fått beskjed om at han ikke kommer til å gjøre sin Europa-turné fordi han ikke hadde mulighet, uttalte informasjonsansvarlig Annika Troselius til VG.

En publikumsfavoritt

Brad Paisley omtales ved siden Alan Jackson som den mestselgende countryartisten i Norge det siste tiåret. 43-åringen fra West Virginia har tre Grammy-statuetter, 14 ACM-Awards, 14 CMA-Awards og to AMA-Awards. Han er nå ute på en vinterturné i USA og Canada.