Hør TA sin nye podcast - «Hysj!»

Artikkelen er over 2 år gammel

SKIEN: Nils Ole Oftebro og Tommy Sørbø har i samarbeid med Telemarksavisa produsert en podcast ved navn «Hysj!». Her kan du høre første episode.

DEL

I podkasten «Hysj!» møter vi de to godt voksne herrene, Nils Ole Oftebro og Tommy Sørbø som samtaler, diskuterer, krangler og mimrer om livet. Av og til tar de utgangspunkt i en nyhetssak eller en aktuell debatt, men vel så ofte brukes det dagsaktuelle saker som eksempler når samtalen handler om mer prinsipielle forhold.

Tommy Sørbø forteller til TA at det har vært en fornøyelse å jobbe med Oftebro.

– Han assosierer raskt og fritt, og har alltid morsomme og relevante historier å fortelle. Dessuten er vi begge opptatt av kunst. Det er kanskje ikke så mange som vet det, men Nils Ole har vært kunstanmelder i VG, og han er selv bildekunstner, forteller Sørbø.

«Hysj!»

Hvorfor podkasten fikk tittelen «Hysj!» henger sammen med både form og innhold forteller Sørbø.

– Ingen av oss er flinke til å bruke innestemme når vi diskuterer, og vi opplever stadig å bli hysjet på når vi tar opp temaer som mange kanskje tenker er litt sånn hysj-hysj.

I podkasten tar både Oftebro og Sørbø utgangspunkt i historier fra sine egne liv, og er innom temaer som mobbing, #metoo, kunst, religion, moral, krig, liv og død.

– Kort sagt, intet tema er for lite eller for stort, sier Sørbø.

– Mine tanker er for alle og ingen

I dag kom første episode av podkasten, og temaet er mobbing. Videre vil det komme ut en episode annenhver uke.

– Skulle det ta helt av, vurderer vi daglige tolv timers sendinger, forteller Sørbø.

Neste sending vil de snakke om metoo. Her kan de love noen interessante og litt annerledes historier fra den norske teaterverden. Målgruppen derimot, den er ikke helt satt.

– Vi sier som den tyske filosofen Friederich Nietzsche; mine tanker er for alle og ingen. Vi har ingen målgruppe, men hvis det er noen som forventer seg fem minutters småpreik om selvfølgeligheter avløst av fem minutter med populærmusikk bør de nok holde seg unna, avslutter Sørbø.


Her kan lytte til podkasten helt gratis!

Artikkeltags