Det betyr at problemene med skinnegangen er utbedret og toget mellom Porsgrunn, Skien og Notodden vil gå som oppsatt, melder festivalleder Jostein Forsberg.

– Akkurat det var en herlig nyhet. Det er jubel i vår leir på vegne av vårt publikum fra nedre del av fylket. Vi har jobbet godt sammen med NSB for å få togtilbudet under bluesfestivalen tilbake, fortsetter han.

Tidligere i sommer ble det kjent at de ekstra avgangene – «bluestogene» – mellom Porsgrunn og Notodden var tilbake, men så ble Bratsbergbanen stengt på grunn av solslyng. Nå er alt i orden igjen, til glede for publikum som vil oppleve noen av de mange artistene og bandene som skal opptre på Notodden Blues Festival.

Kveld og natt

NSB setter opp ekstratog i tillegg til de vanlige sommerrutene både fra Porsgrunn i retning Notodden og tilbake i retning Porsgrunn fra Notodden både på kveld og nattetid, fra og med natt til fredag.

Behovet for ekstra transportalternativer gjelder også i retning Kongsberg, Drammen og Oslo, og Nettbuss har varslet ekstra bussavganger både i retning hovedstaden og i retning Bø.