Dr. Hook og Lothepus til Treungen

MED FRA STARTEN: Dennis Locorriere fronter sin versjon av Dr. Hook.

MED FRA STARTEN: Dennis Locorriere fronter sin versjon av Dr. Hook. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

NISSEDAL: Artistlista til Treungenfestivalen fylles opp, og nylig kom veteranbandet Dr. Hook på plass. Fjorden Cowboys-kjendis og Farmen-vinner Lothepus er også klar for Treungen.

DEL

Festivalsjef Jørgen Solberg har tidligere uttalt at han satser på å booke rundt 40 artister og band til årets utgave av festivalen. Nå er drøyt 30 navn sluppet.

Amerikanske Dr. Hook kommer til Treungen første helga i august. Bandet ble dannet så tidlig som i 1968. Det var gitarist Ray Sawyer som ble kalt Dr. Hook fordi han gikk med øyelapp etter å ha mistet høyre øye i en bilulykke.

Både han og bassist Dennis Locorriere tok seg av vokalarbeidet i bandet, men den telemarksaktuelle utgaven frontes av Locorriere som i denne settingen ser ut til å være eneste originalmedlem fra det opprinnelige Dr. Hook, gruppa som ble oppløst i 1985.

Godt salg

Forhåndssalget av billetter til festivalcampingen har økt siden i fjor, og tidligere denne måneden meldte festivalledelsen at hovedcampingen i år ligger an til å bli utsolgt i løpet av mars eller april. I fjor ble den utsolgt 20. juni. Nå satser festivalsjefen på ny festivalrekord.

Artistlista viser en festival uten en tydelig rød musikalsk tråd. Her er det i stedet noe for enhver smak. Slik ser bookingstatusen ut så langt:

AKTUELL: Tv-kjendis, sanger og entreprenør Leif Einar Lothe (t.v.), best kjent som Lothepus, og Joar fra Fjorden Cowboys  med Kjersti Bergesen på TV2 sin vårlansering.

AKTUELL: Tv-kjendis, sanger og entreprenør Leif Einar Lothe (t.v.), best kjent som Lothepus, og Joar fra Fjorden Cowboys med Kjersti Bergesen på TV2 sin vårlansering. Foto:

Dr. Hook
Maria Mena
Admiral P
Ina Wroldsen
Gabrielle 
Julie Bergan
Jaa9 & OnklP
Return
Paperboys 
Staysman & Lazz
Stavangerkameratene
Loveshack
Lothepus 
Plumbo
Katastrofe
Vinni
Vassendgutane
Freddy Kalas
TNT
Gunslingers
Odd Nordstoga
Staut
Rotlaus 
Rød Mix
The Espelids
Torgeir og Kjendisene
CHIM
Sørgekåpe
The Dogs
Pil & Bue
Luxus Leverpostei (camp scenen onsdag)
TBA
TBA
TBA
TBA
TBA
TBA

Artikkeltags