Signe Salvesen klar for konsert: Det er jo litt trist

SKIEN: Signe Wiig Salvesen er support for den amerikanske countryartisten Genevieve Heyward som spiller på Folque kommende fredag. - Jeg gleder meg veldig, selv om det naturlig nok også er litt trist, sier Salvesen.

DEL

Hun er glad i utestedet Folque, og har spilt der tidligere. Nå er det imidlertid snart slutt for den lille trivelige vannhullet i Henrik Ibsens gate.

– Jeg gleder meg, det er et utrolig hyggelig sted, med en lun og god atmosfære. Da er det jo litt trist at dette blir en av de siste konsertene som gjøres i lokalet, sier hun.

Skaffet jobb i Skien

Genevieve Heyward har også med seg trommeslager Marcus Trana som i sin tid gikk på Skien vgs. sammen med Signe. Han har bodd noen år i USA og spilt sammen med Genevieve Heyward den siste tiden.

– Da de skulle på turné fikk jeg forespørsel om å skaffe de jobb i Skien, de er nemlig ute med ny plate og på en Sverige- og Norges-turné i disse dager.

Ny plate

Signe spiller hovedsakelig americana, og tror hun kler den amerikanske artisten godt.

– Jeg tror vi matcher hverandre godt, det er vel en grunn for at jeg ble spurt om å spille, sier Signe og smiler godt.

For tiden spiller hun litt med Hans Marius Graasvold og er også med på slippkonserten til Tor Erlig og Detektivene på Oransj i Brevik i november.

Men først gjester hun Folque med egne låter før det amerikanske bandet Genevieve Heyward & The North går på scenen med ny plate i bagasjen.
Artikkeltags