Klar for ny suksess

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

PORSGRUNN: I fjor hadde hun suksess med boken «Prosjekt sterk». I januar gir Mariann Deila Bryn deg tips om hvordan du kan trene med egen kroppsvekt.

DEL

Boken heter «Tren der du er», og skal etter planen lanseres 4. januar 2016.

- Jeg er glad, stolt og ikke minst veldig spent på hva du kommer til å synes, skriver Deila Bryn på sin facebookside. Der kan hun også røpe at boken handler om trening med egen kroppsvekt.

- Jeg har skrevet boka til hjelp og inspirasjon for deg som opplever at jobbreiser, overtidsarbeid, familieforpliktelser og ferier ofte skaper brudd i de gode treningsrutinene. Enten ved at du «sitter fast» hjemme med barn og ikke kommer deg på trening, ikke har tid eller mulighet til å trene på et senter i en hektisk hverdag, eller du er på hytta eller et hotell uten tilgang til gode fasiliteter, skriver hun.

Vil inspirere andre

Mariann Deila, som har jobbet som personlig trener de siste årene og blant annet vært spaltist og journalist i TA, har møtt mange mennesker som sliter med å komme i gang med en sunn livsstil.

Forfatteren hadde lenge hatt en et ønske om å nå ut til flere da hun lanserte den første boka.

– Jeg har et ønske om å inspirere folk til sunn livsstil, hvis jeg kan greie det er jeg fornøyd, har Deila Bryn uttalt til TA tidligere.

Artikkeltags