Helt elektrisk med tvillingene

E,ELEKTRISK: Hel elektrisk da tvillingbrødrene tok turen ned fra scene. Da ble det virkelig hyling og skriking.FOTO: NILS JUL LANDE

E,ELEKTRISK: Hel elektrisk da tvillingbrødrene tok turen ned fra scene. Da ble det virkelig hyling og skriking.FOTO: NILS JUL LANDE

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

NISSEDAL: Marcus og Martinus «fylte» Sommersletta i Treungen i kveld. For publikum, hvor unge jenter var i flertall, ble det utvilsomt en magisk konsert.

DEL

Mange hadde kommet langveisfra for å se og høre tvillingene live. For 13-åringene Stina og Pia fra Tønsberg var dette tredje gang i år de fikk oppleve Marcus og Martinus live.

Stor flere timer i kø

– Vi var oppe klokken seks i dag tidlig, og var her oppe ved 10-tidene. Da stilte vis oss i kø som de aller første, selv om vi ikke helt visste hvor køen startet. Flyttet oss tre ganger før vi fant riktig plass, forteller jentene, som hadde fått plass helt framfor scenen.

Åtteåringen Mia, også hun fra Tønsberg, hadde sikret seg bra plass foran scenen, og hadde med seg stor plakat med «Marcus & Martinus».

Anslagsvis 5000

Festivalsjef Jørgen Solberg anslo at cirka 5000 publikummere fulgte konserten live.

– En helt utrolig start på festivalen, håper bare at været bedre seg resten av helgen, var hans kommentar.

Uværet til tross, publikum hold ut. Det var dette, ikke minst jentene hadde kommet for å få med seg. Stemningen steg til de virkelig store høyder da tvillingene dro til med «Elektrisk» og «Girls». Da nærmeste kokte det.

Ingen som helst tvil om at de to tvillingene er svært så populære. Heller ingen tvil om at Jørgen Solberg traff blink da han allerede for et år siden hyret inn tvillingene til årets familiearrangement.

Undertegnede spurte noen av ungjentene hvem som de mener er kjekkest av Marcus og Martinus. Svarene tydet på at det er nokså jevnt.

De gutta holdt koken i cirka én time, og som det seg hør og bør måtte det ekstranummer til, for et publikum som helst ville hatt enda mer.

Artikkeltags