Og siden da har 2000 personer henvendt seg til Notodden-jenta.

– Jeg har vært og tatt en kaffe med to stykker som virket hyggelige. Jeg liker han ene litt, men det har vært liten tid til å date skikkelig før nyttår. Jeg er fortsatt usikker på hvordan det blir med nyttårskysset, sier Karianne til TV 2.

– Aldri opplevd

Det hele startet da den 24-årige lærerstudenten la ut følgende melding på Facebook:

«Jeg søker nyttårskyss, da det aldri er opplevd før. Hvor mange må dele dette for at jeg skal finne den rette? Kjære frosk, send meg en PM! Jeg er like hyggelig som jeg er søt. #JenteiOslo».

Etter det tok det helt av. Venneforespørsler og meldinger tikket inn på Kariannes Facebook-profil. Dagen etter statusoppdateringen sa hun følgende til TA:

– Jeg var sikker på at jeg skulle få et par folk til å le og kanskje at noen venninner skulle dele det. Jeg så ikke for meg dette.

– Det er ikke sånn at jeg godtar alle, og jeg er ikke desperat. Vi vil bare treffe noen single ålreite guttegjeng som har lyst til å feire nyttårsaften med meg og noen single venninner.

Prins i 2016

Nå gjenstår det å se om Karianne får et nyttårskyss i kveld, eller ikke.

– Nå er målet å starte 2016 på en bra måte, og da vil jeg heller feire med venninnene mine enn å kysse noen jeg ikke egentlig vil kysse. Men jeg har troa jeg da, vi får se hva som skjer. Jeg vet ikke helt vet hvem nyttårsfrosken er, men håper jeg finner finner ham og at han blir en prins som kan være med meg i 2016, avslutter hun til TV 2.