Artisten fra Skien, som står bak låter som «All Hours», «I Kinda Like It» og nylig var med på P3s mye omtalte versjon av Karpe Diems «Attitudeproblem», har gitt ut ny låt.

Fredag slapp hun «Arigato», som på japansk betyr «tusen takk». Og allerede har den blitt spilt en rekke ganger på radiokanaler som NRK P3 og mp3.

– Jeg er superspent på responsen på denne låta, for jeg føler jeg viser en litt tøffere og annerledes side av meg selv. Jeg digger å danse til denne, og håper folk vil gjøre det sammen med meg, forteller Bergan.

– Stor jente

Låta er i samme sjanger som de hun tidligere har gitt ut, og en skal ikke se bort fra at sangen som handler om å være selvstendig.

– «Arigato» handler om en gutt som insisterer på å passe på meg, og ikke lar meg gjøre som jeg aller helst vil. Det kan være fint med forhold når man er ung, men samtidig er det tiden hvor man skal utforske, lære og se verden. Og da kan en overbeskyttende kjæreste fort sette en stopper for det.

– Jeg er selvstendig, og trenger ikke en annen til å ta valgene mine for meg eller passe på meg. I’m a big girl, baby, avslutter hun.

Hektisk sommer

22-åringen fra Skien har planen full som sommeren. I tillegg til å opptre på VG-lista på Rådhusplassen, skal hun også følge hele turnéen. Konsert på Stavernfestivalen, og spillejobber i Danmark og Tyskland står også for tur, ifølge 730.no.