Siri fra Skien er Bond-pike

Artikkelen er over 4 år gammel

SKIEN/LOS ANGELES: Modellen Siri Blomquist (25) fra Skien kan nå si at hun er en ekte Bond-pike.

DEL

Hun har riktignok ingen rolle i den siste Bond-filmen Spectre, men hun har fått rollen som den franske agenten Anaelle Bouchard i mobilspillet «James Bond 007: World of Espionage».

MYE RART

Blomquist som de siste årene har jobbet som modell og skuespiller i Los Angeles fikk jobben etter en audition.

- Jeg måtte gjøre mye rart, som å gå rundt i rommet og late som jeg plukket opp ting fra bakken. Jeg skulle late som jeg var agent, og til slutt skulle jeg snu meg rundt og si et navn sensuelt, sier hun til TV 2 som først omtalte saken.

LIKER IKKE SPILL

Spillet ble lansert samtidig som kinosuksessen Spectre. Skiensjenta skal ha prøvd spillet, men har ikke kommet så langt at hun har fått sett seg selv i aksjon.

– Jeg er ikke så interessert og flink i slike spill, men broren min er det. Så jeg venter på at han skal spille seg videre til min karakter. Det blir spennende å se, sier hun til kanalen. 

FLERE ROLLER

25-åringen har tidligere fortalt TA at hun gjennom årene i Los Angeles har gjort en rekke roller i teateroppsetninger, filmer og reklame.

Blant annet har hun hatt hovedrollen i en reklamefilm for den amerikanskje burgerkjeden Carl's Jr. Dette plasserer henne også i et veldig godt selskap. Dette selskapet har tidligere benyttet kjendiser som Heidi Klum, Paris Hilton, Kim Kardashian og Kate Upton.

Artikkeltags