I morgen ser du Jostein på TV

PÅ AN IGJEN: 22 år gamle Jostein Fahre fra Skien er med i Idol for andre gang.

PÅ AN IGJEN: 22 år gamle Jostein Fahre fra Skien er med i Idol for andre gang. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

SKIEN/OSLO: 22-åringen fra Skien er med i Idol for andre gang. Om det gikk bedre enn sist, vil tiden vise.

DEL

Sangkonkurransen Idol er inne i sin 12. sesong på TV2 og er om mulig, enda mer populært enn før.

Tidligere har TA omtalt Victoria Karlskås Andersen (16) fra Skien og Ingvild Barland (19) fra Kragerø er med i årets sesong. Og i morgen kan vi se enda en telemarking på audition. 22 år gamle Jostein Fahre fra Skien er med i sangkonkurransen for andre gang.

– Jeg meldte meg på for tre år siden. Da kom jeg ikke videre etter første pre-cast, forteller 22-åringen til TA. Han er hemmelighetsfull om hvordan det gikk under årets audition.

Tømrer og bandmedlem

I januar i år kunne TA melde at Fahre har vært elev hos Anders Vangen og Rein Alexander, i tillegg til at han synger i flere kor og jobber som tømrer. Nå er Fahre snart klar med EP, sammen med resten av popbandet Fairgate.

Sammen med bandkollega meldte han seg på årets Idol, selv om de er aktuell med ny EP.

– Jeg meldte meg på for å promotere bandet og meg selv, sier han og legger til at den store drømmen er å kunne hjelpe andre ved å bruke musikk, slik blant annet Bono har gjort.

– Det er grunnen til at jeg står opp og griper dagen, hver dag, legger 22-åringen til.

Mye venting

Skiensmannen forteller at noe av det han husker best fra dagen i Oslo var all ventingen, fordi han var en av de siste som skulle synge for dommerpanelet.

– Sånn er musikkbransjen. Men vi møtte mange hyggelige folk. Det er deilig å måte likesinnede.

Fahre skal synge «He ain't heavy, he's my brother» av The Hollies. Auditionen foregikk i Oslo og onsdag kveld klokka 20.00 på TV2 får publikum se hvordan det gikk med skiensmannen.

Artikkeltags