YouTube-stjernene Prebz og Dennis gir seg

BOKAKTUELL: Dennis Vareide avslører i sin bok «Kongen av gutterommet» at det nå er slutt for Youtube-kanalen Prebz og Dennis.

BOKAKTUELL: Dennis Vareide avslører i sin bok «Kongen av gutterommet» at det nå er slutt for Youtube-kanalen Prebz og Dennis. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

BAMBLE/OSLO: I Dennis Vareides nye bok, «Kongen av gutterommet», avslører Vareide at det nå er slutt for Norges største Youtube-kanal Prebz og Dennis.

DEL

– Vi har fått til absolutt alt vi noen gang kunne ha drømt om, og enda mer. Prebz og Dennis har fått til alt vi kunne få til. Vi har nådd vårt potensial, og vår storhetstid er over. Vi gir oss på topp og som veldig gode venner, skriver Vareide i boken «Kongen av gutterommet».

«Kongen av gutterommet» er historien om en 27 år gammel dataspillende gutt fra Telemark som ble Norges største Youtube-stjerne. Videoene hans har til sammen over en halv milliard visninger, og siden 2014 har han og kameraten Preben Fjell stått bak Prebz og Dennis, den største Youtube-kanalen i Norge.

Les også: YouTube-kjendis vant søksmål om ærekrenkelser
 
Dennis Vareide har blant annet laget den offisielle traileren for et av verdens mest populære dataspill, Minecraft.


 
– I «Kongen av gutterommet» forteller han om hvordan det er å være VIP-gjest på Minecon i Paris, å bli en turistattraksjon i Bamble for bilferierende familier, vennskapet med Prebz, bruddet med Noobwork, Farmen kjendis, sitt engasjement for Kreftforeningen og om hvorfor han fremdeles ikke har råd til egen leilighet, melder Achehoug forlag som gir ut boka.
 
Vareide gir leserne et innblikk i Youtube-bransjen, penger, reklameinntekter og tapte muligheter.

– Dette er også historien om to av de mest populære aktivitetene til dagens ungdom – dataspill og Youtube.

Artikkeltags