Nå har hun fått ny jobb

Artikkelen er over 3 år gammel

OSLO/PORSGRUNN: Anne Rimmen forlater NRK og går til TV Norge. Der vil hun bli en del av Discoverys OL-lag. Hun blir også å se på skjermen i et nytt underholdningsprogram allerede til våren.

DEL

Det melder Discovery i en pressemelding tirsdag.

– Dette gleder jeg meg veldig til. For oss som jobber med sport, er OL kanskje det største du kan være med på. Jeg har hatt en fantastisk tid i NRK, og er takknemlig for alt jeg har fått være med på. Men nå er jeg klar for nye utfordringer, sier Anne Rimmen i meldingen. 

Discovery og Eurosport sitter på rettighetene til OL fra 2018 til 2024. Anne Rimmen er tiltenkt en sentral rolle i TV-gruppens OL-satsing. 

Sport og underholdning

– Discovery og Eurosport er ambisiøse og satser stort, og jeg er glad for å få bli en del av laget som nå bygges frem mot OL i PyeongChang. Men før OL skal jeg også jobbe med et spennende underholdningskonsept på TVNorge. Så det er mye gøy å se frem til, sier Rimmen.

Programdirektør i TVNorge og Discovery, Eivind Landsverk, er svært glad for å få Anne Rimmen i stallen.

– Anne er en av de aller beste programlederne vi har i Norge. Hun er suveren på direktesendinger, og har masse erfaring å bidra med inn i sportsredaksjonen som Jan-Erik Aalbu nå er i ferd med å bygge. Men hun er også tiltenkt en viktig rolle i et nytt underholdningskonsept som kommer på TVNorge til våren. Jeg kan ikke si så mye mer om det foreløpig, men det er noe jeg har veldig stor tro på, sier Landsverk.

Artikkeltags