Joni skal gjøre alt for å møte familien sin

  Artikkelen er over 3 år gammel

  DEVILS LAKE/KVITESEID: 32 år gamle Joni Adahl håper å møte sine norske røtter i årets sesong av «Alt for Norge».

  DEL

  Hver gang ting ikke går som det skal, bryter 32 år gamle Joni Adahl ut:

  – Uff da!

  Møte familien

  TV Norge slår til med nok en sesong av den populære serien som får nordmenn til å benke seg foran TV-skjermene for å se tolv eventyrlystne norsk-amerikanere.

  Blant denne sesongens deltakere finner vi Joni Adahl. Hun bor i Devils Lake i North Dakota, også kalt midtvesten. 32-åringen jobber til daglig som badevakt og svømmeinnstruktør, og beskriver seg selv som leken, omtenksom og glad i å lage mat.

  Norsk-amerikaneren er oppvokst med mange norske tradisjoner og elsker norsk mat.

  – Jeg gleder meg til alt som har med Norge å gjøre. Familien min snakker om det, og det er en del av dem som jeg har vokst opp med, forteller hun og legger til:

  – Målet mitt er å møte familien, sier amerikaneren med aner i Kviteseid i Vest-Telemark.

  Innspilling i Telemark

  Serien har premiere søndag 11. september, og norsk-amerikanernes norgesreise starter når de reiser innover vakre Nærøyfjorden i Sogn og Fjordane.

  De får oppleve dype norske skoger med tusser og troll, i tillegg til hvordan det er å være nordmann på sydenferie.

  Attpåtil vil noe av innspillingen foregå i Telemark.

  – I program fire ble spilt inn i og rundt Telemarkskanalen, hvor vil de lære mer om norske tradisjoner, forteller senior kommunikasjonsrådgiver Ola-Magnus Svihus i Discovery Networks.

  Ny programleder

  Siden serien så dagens lys i 2010 har det vært Henriette Bruusgaard som har vært programleder. Men nå, i den sjette sesongen, vil det være et nytt ansikt som vil lede oss gjennom årets sesong.

  Fridtjof Nilsen, tidligere kjent fra programmer som «Kakekrigen» og «Gøy på landet», ble håndplukket til å ta oss gjennom den kommende sesongen.

  – Det er veldig spennende for oss å få se Fridtjof Nilsen lede dette programmet. Fridtjof har vist seg som en dyktig, engasjert og varm programleder, og vi håper og tror at både norsk-amerikanerne og seerne kommer til å elske ham, sier Sverre Nordbø, programsjef i TVNorge og Discovery Networks.

  – Jeg tenker at det er bedre å overta etter en kvinne enn etter en annen mann. Det blir ikke så lett å sammenligne oss – og jeg kan lettere være meg selv, har Fridtjof Nilsen tidligere uttalt til VG.

  Artikkeltags