Kragerø hadde føringen og initiativet det meste av kampen, men da 10 minutter gjensto begynte det å butte imot framover. Det ble angrepsfeil etter angrepsfeil, og en tomålsledelse tidligere i omgangen ble snart snudd til to mål i Heimdals favør. Da Per Steineide Refseth kunne bringe gjestene foran med tre mål (21-18) seks minutter før slutt, var det ikke mange som satte pengene på Kragerø.

Kragerø ga så visst ikke opp, laget skulle vise for hjemmepublikum at det var en fortjent kulturpris de hadde mottatt like før kampstart. Drøyt to minutter før slutt kunne Boye Pedersen, som er tilbake i Kragerø-trøya, utlikne til 21-21. Jubelen sto i taket. Jubelen var ikke mindre da Lars Erik Bjørnsen brakte Kragerø foran (22-21), da det gjensto ett minutt og 40 sekunder.

Heimdal spilte fornuftig det siste minuttet, og 15 sekunder før slutt kunne Mads Kjønstad utlikne. Kragerø hadde ballen i sluttsekundene, men tiden til et seiersmål ble for knapp.

GLAD FOR ET POENG

Både Brede Pedersen og Lars Erik Bjørnsen er fornøyd med det ene poenget slik det hele utviklet seg.

- Vi mister rytmen i angrepsspillet, dermed blir det tekniske feil som Heimdal benytter seg av. Godt for oss at også Heimdal gjør tekniske feil i sluttminuttene, slik at vi kommer inn igjen i kampen. Vi skal være glad for uavgjort. Heimdal hadde nok følt det som et ran hvis vi hadde tatt begge poengene, mente keeper Pedersen, som ble kåret til kampens beste spiller. Flere klasseredninger sto gutten for.

Sett med bakgrunn i at Kragerø tapte med uvirkelige 18 mål borte mot Heimdal, så må en jo si at poengdeling er ok. Kragerø storspilte i forsvar i går, men det butter en del forover. Nesten to minutter i andre omgang hadde Heimdal to spillere utvist, men uten at Kragerø fikk den store uttellingen. Minus er det også at hjemmelaget brant ikke mindre enn tre straffer.

Lars Erik Bjørnsen ble toppscorer med 10 mål, tre av dem på straffe. Åtte av disse før sidebytte.

Slik kampen utviklet seg, så skal Kragerø være mer enn fornøyd med det ene poenget. Med mer trøkk i angrep, så kunne det ha blitt seier. Men uansett, så er det framgang å spore. Heimdal er ikke noe dårlig lag. Svend Magnus Pettersen og Steffen S. Stegavik er ikke lette å stoppe i angrep.

Neste seriekamp blir først i slutten av januar, borte mot Haugaland.