Brede Pedersen går til Øyestad

Kragerøs keeper Brede Pedersen går til Øyestad.

Kragerøs keeper Brede Pedersen går til Øyestad. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel
DEL

Kragerøhåndballens keeper gjennom mange år, Brede Pedersen, velger eliteserieklubben Øystad fra nyttår. Nyheten om Bredes farvel med Kragerø, har slått ned som en bombe i håndballmiljøet i Kragerø.

- Vi hadde håpet på å få beholde Brede Pedersen i Kragerø i den situasjonen herrelaget har kommet i med bunnplass på tabellen i 1. divisjon etter halvspit serie. Det faktum at han velger en annen klubb, må jo være opp til han, men vi hadde avgjort trengt han mellom stengene utover i sesongen. Jeg vet at håndballstyret har strukket seg veldig langt for at han skulle bli i Kragerø, men Øyestad har utvilsomt kommet med et bedre tilbud, sier sportslig leder i Kragerøhåndballen, Tsering Hepsøe, i en kommentar.

ALLTID KRAGERØ

Brede Pedersen har alltid vært en trofast Kragerø-spiller, og det er ingen tvil om at klubben hadde trengt han i hvert fall fram til sommeren. Etter fjorårets sesong, var det meningen at han skulle trappe ned, og han var heller ikke med i de første serierundene i høst. Etter at Kragerø gikk på det ene nederlaget etter det andre, sa han seg villig til å spille for Kragerø ut året. Men at han nå velger Øyestad framfor Kragerø, har slått ned som en bombe.

UAVKLART

Hva som skjer med trenerspørsmålet er etter det TA kjenner til, ikke avklart. I Paul Gundersens fravær (han har vært sykmeldt), har Simen Muffetangen og Gard Hansen hatt ansvaret.

Ifølge Fredrik Brubakken i Kragerøhåndballen vil dette trolig ble avklart i løpet av romjula.

Et kragerølag som sliter, har også slitt med skader. Herman W. Hepsøe fikk seg en kraftig trøkk i en seriekamp tidligere i høst. Verst gikk det utover venstre skulder. Ifølge faren, Tsering Hepsøe, vil sønnen neppe være spilleklar før ut i februar.

Herman har vært en viktig midtback.

TA forsøkte i går formiddag å få tak i Brede Pedersen på telefonen, men uten å lykkes.

Artikkeltags