Gå til sidens hovedinnhold

- Dette er veldig fint

Artikkelen er over 6 år gammel

SKIEN: Jone vil avslutte i Odd som 35-åring.

Odd kjørte over Lillestrøm og vant knallsterke 6-1 i lørdagens treningskamp på Falkum. Like populært er det at Jone Samuelsen (30) vil avlutte karrieren i Odd. Midtbanespilleren blir i skiensklubben ut 2019-sesongen.

- DET GIKK VELDIG FORT

- Dette er veldig fint, sier Jone Samuelsen etter at nyheten var ute.

Han fyller 31 år 6. juli, og tok selv kontakt med Odd. Jone Samuelsen er familiepappa og vil ha trygghet - selv etter økt interesse etter fjorårets kanonsesong. I løpet av to uker ble han enig om en ny kontrakt ut 2019.

- Jeg ville ta en prat med Odd, og siden Odd og Dag-Eilev (Fagermo) ikke ville selge meg, gikk det veldig fort og greit å bli enige. Jeg fikk god respons fra Odd direkte, forteller Samuelsen.

LES OGSÅ: Hagen inn i landslagstroppen

LES OGSÅ: Fagermo: - Lillestrøm må trene på forsvarsspill

LES OGSÅ: Målfest da Odd knuste Lillestrøm

- JEG TRENGER TRYGGHET

- Jeg er veldig glad for dette. Jeg orker ikke å stå der og ikke vite hva som skjer neste år. Jeg trenger trygghet. Nå vil jeg avslutte på en fin måte i Odd, sier han som scoret ni mål i fjor, fikk a-landslagsdebuten og ble kåret til årets spiller.

Lørdagen ble på alle måter en gledens dag for alle som er glade i Odd.

- 35 år i Odd trenger ikke være noen alder?

- IKKE ALLE ER SOM FRODE

- Nå er ikke alle som Frode Johnsen. For oss normale kan det nok være naturlig å avslutte som 35-åringer, men skulle kroppen fungere og motivasjonen være der, kan jeg kanskje gå videre på noen ettårskontrakter. Men utgangspunktet er at jeg nå avslutter på en bra måte i Odd i 2019, sier 30-åringen, som sto over lørdagens kamp på grunn av en lett hjernerystelse.

PS: Odd spiller årets siste treningskamp mot Elfsborg i Borås mandag 30. mars. Serieåpningen spilles borte mot Molde tirsdag 7. april.