Konkursrammet butikk: – Denne skal helt sikkert drives videre

FÅR FORTSETTE: - G-Max Skien er en av de butikkene som helt sikkert skal drives videre som Intersport, opplyser administrerende direktør Lars Kristian Lindberg i Intersport Norge

FÅR FORTSETTE: - G-Max Skien er en av de butikkene som helt sikkert skal drives videre som Intersport, opplyser administrerende direktør Lars Kristian Lindberg i Intersport Norge

SKIEN: Alle de ansatte ved den konkursrammede sportsbutikken G-Max har fått tilbud om videre arbeid. Men heller ikke her slipper de nå unna permitteringer.

DEL

- G-Max Skien er en av de butikkene som helt sikkert skal drives videre som Intersport. Butikken og de ansatte er informert om dette, opplyser administrerende direktør Lars Kristian Lindberg i Intersport Norge i en epost til TA.

Det opplyses også at butikken skal bygges om og omprofileres til Intersport-butikk i løpet av våren.

Permitterte ansatte

Men også ved denne butikken permitteres nå ansatte som følge av koronaepidemien.

– Alle våre egeneide butikker drives i disse dager med minimumsbemanning, inkludert G-Max Skien. Det vil si at det er permitterte ansatte også der, sier Lindberg.

I Brønnøysundregistrene står butikken oppført med totalt 28 ansatte.

Kjøpte konkursboet

I februar ble det kjent at Bjørn Rune Gjelsten og Olav Nils Sunde ville kjøpe deler av konkursboet til Gresvig, som altså drev en rekke sportsbutikker rundt om i Norge.

I starten av mars gjennomførte selskapet Sport Holding kjøpet av boet. Dette selskapet eies 50/50 av O.N. Sunde og Gjelsten Holding.

Gitt at det blir godkjent av Konkurransetilsynet, eier da Sport Holding de to sportskjedene Intersport Norge og Sport 1. Disse sportskjedene er likestilte søsterselskaper som drives som selvstendige selskaper og med sine respektive konsepter og identiteter.

Lars Kristian Lindberg skal fortsatt lede Intersport Norge og på samme måte skal Ole Henrik Skirstad lede Sport 1. De rapporterer begge til styreleder i Sport Holding, Petter Schouw-Hansen.

– Behandling i Konkurransetilsynet forventes å ta noen uker, og vi håper på en avklaring innen utgangen av mai, sier Lindberg.

Driver videre

Men skjebnen til G-Max-butikken skal altså ikke påvirkes av utfallet hos Konkurransetilsynet.

De tidligere G-sport-butikkene på Brotorvet og i Beha-kvartalet skal også fortsette driften som før. Begge disse butikkene eies av det lokale selskapet Grenland Sport AS, og har tidligere hatt franchiseavtaler med Gresvig.

Artikkeltags