Dette vinnerbildet sikret Lene billetter til Raga Rockers

Foto: Lene Haugehåtveit

Foto: Lene Haugehåtveit

TELEMARK: Lene Haugehåtveit fra Porsgrunn måtte bare ta bilder av den fine solnedgangen ved Vehaholmen i Eidangerfjorden. Det ga henne to billetter til Raga Rockers.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Vinden hadde blåst hele dagen, men på kvelden løyet det. Da bestemte Lene seg for å ta en kveldstur med kajakken ut fra Bjønnes.

- Det var en veldig fin kveld, sier hun til TA. Sola var i ferd med å gå ned, men speilet seg fremdeles i vannet.

Da tok Lene bildet som sikret henne seieren i denne ukas sommerkonkurranse her på TA.no.

- Jeg elsker å ta bilder og tar veldig mange. Det kan alle se om de går inn på Instragramprofilen min, sier hun muntert.

Nå kan hun glede seg til konsert med Raga Rockers på Wrightegaarden førstkommende lørdag. Er det din tur til å vinne neste uke?

Ta fram kameraet

Det tas mange bilder i sommermånedene, og det er kanskje ikke så rart. Er du blant dem som tar fram kameraet av og til, vil vi gjerne se hvordan du og dere nyter sommerdagene.

Se alle de innsendte bidragene her.

TAs jury kårer vinnere fortløpende og disse vil bli kontaktet etter trekning hver mandag (se oversikt nederst i saken).

Her er det ingen begrensninger, så vinnersjansen blir større jo flere bilder du deltar med.

Slik gjør du det

Dersom du ønsker å delta i konkurransen, har du to muligheter. Du kan publisere dem på Instagram med emnetaggen #tasommer (det er viktig at profilen din er åpen).

Alternativ to er å laste dem opp i bunnen av denne saken.

Les også: Slik tar du bedre mobilbilder

Dette kan du vinne:

  • Trekning 3/7 for uke 26: 2 billetter til Postgirobygget lørdag 8/7 Trekning 10/7 for uke 27: 2 billetter til Sivert Høyem lørdag 15/7 Trekning 17/7 for uke 28: 2 billetter til Raga Rockers lørdag 22/7 Trekning 24/7 for uke 29: 2 billetter til Stage Dolls/Return lørdag 29/7 Trekning 31/7 for uke 30: 4 billetter til Hagefestivalen 4/8-5/8

Artikkeltags