Ivrige tv-seere fikk trolig med seg at slutten av søndagens åpningsepisode endte i Telemark - nærmere bestemt i Norsjø, hvor vinnerlaget landet med sjøfly og svømte i land i tussmørket, mens taperlaget måtte kjøre timevis i bil fra Sørlandet og opp til Midt-Telemark. Leirplassen var på Torsnes ved Norsjø.

I torsdagens episode vendes kjendissnutene mot Gygrestolen, men det blir ingen gåtur opp til toppen. Her skal det klartes.

– Etappen går ut på å komme seg opp til Gygrestolen. OnklP var blodig på fingrene etter å ha pressa seg oppover sprekken der, sier programleder Tom Stiansen.

Etter at klatringa var unnagjort ventet overnatting på toppen.

– Det var noen forferdelig regnbyger da vi var der. Da gikk strømmen i området også, men de våkna til nydelig vær og morgenstemning med yoga med Hedvig Wessel, sier Stiansen.

Variert utvalg kjendiser

Årets kjendismeny består av: Jon Almaas (programleder), Eirik Follestad (tidligere ishockeyspiller), Mia Hundvin (tidligere håndballspiller), Pål Tøyen, best kjent som OnklP (artist), Melina Johnsen (realitydeltaker, kjent fra «Ex on the Beach»), Atle Pettersen (artist og programleder), Øystein Pettersen (tidligere langrennsutøver), Maren Turmo (fitnessmodell og influenser), Hedvig Wessel (alpinist) og Lise Finckenhagen (kokk).

I de første fire episodene er deltakerne innom Telemark, men ingen blir slått ut av konkurransen.

– Vi kunne ikke sende dem hjem igjen før de har vært igjennom Telemark, sier Tom Stiansen.

Innspillingen fra Midt-Telemark ble gjort i sommer. Ifølge Stiansen befant de seg i området i ei snau uke. Hele filmcrewet på 40 stykk bodde på Beverøya. På Beverøya skal kjendisene konkurrere om et frikort, får TA opplyst.

Ros til golfbanen

Så lenge var de der at Stiansen fikk litt fritid.

– Jeg fikk til og med pressa inn en golfrunde på Norsjø, så det var kjempebra.

– Hvordan var golfbanen?

– Jeg er en ivrig golfer og har hørt mye bra om den og den innfridde veldig, sier eksalpinisten.

Videre i episodene bys det blant annet på padling på Tjågevatn og rafting ned Tinnoset-elven.

– Her er det mye flotte dronebilder og det ble litt dramatikk der. Det var en del folk med ganske slett raftingerfaring på lagene der. blant annet noen med lettere angst, så det er bra, flirer Stiansen.

I fjerde episode er deltakerne også en tur innom Rjukan hvor de konkurrerer om et såkalt frikort på rådhusplassen.