- Jeg er ikke akkurat Morten Ramm-morsom, men synes det er gøy å gjøre sånne humor-greier, sier Julie Bergan.

Sammen med Morten Ramm har hun spilt inn låten «Fotbal er gøy» og laget musikkvideo, som ble spilt inn på Huk på Bygdøy.

- ALLTID MORSOM

- Det var kjempegøy, og Morten Ramm var jo enda morsommere i virkeligheten enn på tv! Sier Bergan, som synes det var gøy å bli spurt.

- Ja, det var kjempegøy, det er jo alltid morsomt å gjøre sånne ting, sier hun, som også gjerne skulle gjort mer humor.

- Jeg drømmer om å ha mitt eget program, sier hun.

TULLER OG TØYSER

Låten harselerer med dame-VM, og at det ofte går folk hus forbi. Morten Ramm synger, tuller og tøyser med Julie Bergan ved sin side.

«Ble litt usikker på om dame-VM er hvert andre eller fjerde år … USA vant sist gang, eller var det Tyskland? Det er lett å blande, hvem er vertskapslandet? Hvordan gjorde vi det? Ikke godt å si det. Ble det stopp i kvarten, er litt blank i farten. Hege Riise putta, eller hadde a slutta? Eh, vi lar det fare, men moro var det.» synger han, mens Brasil-inspirerte magedansere danser i bakgrunn. Det er norske og kanadiske flagg som vaier og Julie Bergan i fotballdrakt danser med og ser egentlig ganske spørrende ut.

- Ja, jeg skulle liksom ikke vite noe. Bare synge og danse med, liksom.

SPARKER BALL

Da TA ringte sto faktisk Julie Bergan i parken og sparket fotball.

- Ja, jeg er blitt litt hekta. Var og så både Rosenborg og Vålerenga og Sverige og Norge nå de to siste dagene. Jeg spilte fotball før men nå ble jeg spurt av en kamerat nå, så det er moro, avslutter hun.