De siste årene har artist Julie Bergan (27) fra Skien stått for flere landeplager og havnet på hitlistene langt utenfor landets grenser med sanger som «Arrigato», «I Kinda Like It» og «Incapable».

For kort siden gjestet også Bergan «Haik», NRK-programmet der norske artister får haik av programleder Christine Dancke og får en hel dag med hyllester. Der snakket Bergan åpenhjertig ut om alt fra artistkarrieren til mer sårbare sider.

Nå ser det derimot ut til at Bergan går nye veier.

Åpner treningssenter

På Instagram søndag kveld delte 27-åringen en overraskende nyhet til fansen om at hun har startet sitt helt eget treningssenter.

– Dette er en drøm som går i oppfyllelse. 3. januar åpner jeg mitt eget treningssenter i hjertet av Oslo med de beste folka! Vi vil ikke bare få treningsøktene dine svette, vi vil også gi deg en flott erfaring, skriver Bergan på Instagram.

Bergan er imidlertid ikke alene om det helt ferske treningssenteret i Oslo. Med seg på laget har hun flere profilerte treningsentusiaster.

Det nye treningssenteret holder til i Waldemar Thranes gate 73, og har allerede startet booking av timer.

Bergan har de siste årene snakket mye om hvor viktig trening i hverdagen er for henne. Om Bergan selv skal holde treningstimer er ikke kjent.