Det blir to juleshow for de minste i år. Lørdag 30. november og 7. desember.

– Det er jo mye for barn før jul, men vi har lenge tenkt på å lage et eget juleshow for barna, forteller Lena og Jannicke, som baserer showet på en julekalender hvor alle lukene pakkes opp i løpet av det tre kvarters lange showet.

Tester ut på egne barn

– Jeg synes jo det er fint å lage noe lokalt, og ikke minst det å vise fram Parkbiografen. Det er jo et flott sted, og det er fint å introdusere barn til lokalt kulturliv, sier Jannicke.

De har begge barn og tester ut sketsjer og sanger på dem.

– Ja, vi tester ut alt på dem, og da får vi ganske klare beskjeder om hva som er morsomt og hva som ikke funker. De er tydelige sånn, sier Lena og ler godt.

Moderne melodier og gamle klassikere

Espen Gundersen er med på tangenter og leder de to gjennom den musikalske forestillingen.

– Espen vil jo gjerne være Lucia, og da blir det så klart litt krangling om det, smiler Lena.

De lover mye kjente og kjære melodier, det blir Disney og sanger fra gamle julekalendere, og gjerne noen morsomme varianter med sangtekster med mer moderne melodier.

– Vi pleier å plukke opp hva som er «moderne» og som ungene snakker om, og prøver å bruke det i showet, jeg tror det blir ganske morsomt, sier Jannicke.

Juledisko

Det er allerede solgt billetter til de to showene.

– Vi har fått mye respons fra foreldre som tydeligvis setter pris på et sånt show for barn. Jeg tror ikke det er så me av det, iallfall ikke lokalt.

Før show blir det utdelt tegnesaker og etterpå blir det disko.

– Ja, det blir litt før og litt etter, vi vil jo gjøre det skikkelig, avslutter de to, som også i år opplever stor suksess med eget juleshow i Parkbiografen.