Etter det TA erfarer er Odd i sluttforhandlinger med Sparta Rotterdam om både Joshua Kitolano (20) og Tobias Lauritsen (24).

TA har fått opplyst at Sparta har kommet tilbake med et forbedret bud på Kitolano. Nå skal Sparta ha lagt litt mer penger på bordet, og det er grunn til å tro at det er snakk om cirka tre millioner up front. Etter det TA erfarer er det veldig nært enighet mellom klubbene.

– Jeg bekrefter at det er en positivt dialog og en god utvikling, sa sportssjef Morten Rønningen til TA tidligere i uka.

Odd er også godt fornøyd med budet de fikk på Tobias Lauritsen. Sparta er villige til å betale litt over fire millioner kroner med én gang for Lauritsen. Klausuler kan føre summen opp i seks-syv millioner.

Joshua Kitolano håper at overgangen går i orden.

– Kan dette ha vært din siste kamp for Odd?

– Nei, det blir ikke min siste kamp. Hvor nært det er en overgang får du spørre klubbene om, men tror du får se meg i sort og hvitt også fremover, svarer Kitolano.

– Du håper nå at de blir enige, og at du kan ta steget videre?

– En dag skal jeg ta steget videre, men om det kommer nå, om et par uker eller om et par måneder, får vi vente å se, sier 20-åringen, som tror at han skal bli greit enig om sin personlige avtale om klubbene kommer i mål.