- Sykt forløsende for meg

Odds Jone Samuelsen (t.v) og Strømsgodsets Bismark Boateng i eliteseriekampen mellom Odd og Strømsgodset på Skagerak Arena.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Odds Jone Samuelsen (t.v) og Strømsgodsets Bismark Boateng i eliteseriekampen mellom Odd og Strømsgodset på Skagerak Arena. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

SKIEN: Jone Samuelsen scoret ni mål i eliteserien i fjor. Onsdag scoret han sitt første denne sesongen - på vakkert vis.

DEL

- Jeg følte jeg begynte å komme til sjanser i kampen mot Rosenborg, og jeg tok det litt videre i dag. Heldigvis klarte jeg å utnytte en av sjansene, smiler Samuelsen, før han legger til:

- Dette var sykt forløsende for meg. Jeg hater å gå av banen uten å ha vært involvert i mål.

Han smalt ballen i mål fra 20 meter med venstrefoten til 1-0 for Odd. Bentley doblet ledelsen i 2. omgang, slik at vertene tok tre velfortjente poeng.

TVILER PÅ NI NYE

- Det betyr mye for laget at vi fikk en seier igjen i dag, sier Samuelsen, som føler hans egen form er i ferd med å komme.

- Det var et steg i riktig retning i alle fall.

Odds nummer åtte tviler på at han kommer opp i ni scoringer igjen denne sesongen.

- De ni i fjor var ganske ekstremt, men jeg føler en midtbanespiller bør ligge på fem-seks mål i alle fall. Jeg har lyst til å bidra på det området også, sier han.

Artikkeltags