Det er så ille at Odd-trener Dag-Eilev Fagermo har tenkt tanken om å avlyse.

- Men vi kan ikke gjøre det med tanke på Elfsborg. Det ville vært dårlig gjort, sier Fagermo, om det svenske laget som har lagt inn kamp mot Odd som sin siste før sesongstarten i Allsvenskan.

Går alt Odds vei trenger det likevel ikke være helt krise. Steffen Hagen dro fra resten av landslaget som skal spille viktig EM-kvalifiseringskamp borte mot Kroatia lørdag. Odd-kapteinen skal bli pappa for andre gang, og Hagens kone kan føde når som helst.

- Det kan hende Steffen blir med og kjører egen bil, sier Fagermo.

Lars-Kristian Eriksen har kjenning med en strekk i låret, og tar ingen sjanser vel en uke før seriestarten mot Molde. Vegard Bergan er med U21-landslaget og kommer ikke hjem før turen til Borås i Sverige. Det samme gjelder Thomas Grøgaard. Det betyr at Frode Johnsen må spille midtstopper, og at Emil Jonassen tar venstrebacken i generalprøven.

Blir ikke Hagen med kan Emil Jonassen være et alternativ som midtstopper, noe som igjen gjør at spillere som Håvard Storbæk eller Oliver Berg kan bli vikar på venstreback.

Som om ikke dette er nok, så fikk også Olivier Occean seg en smell på trening fredag. Han blir trolig klar, men hvis også han må stå over vil Bentley spille spiss.

- Det er tydelig at det nærmer seg seriestart. Spillerne gikk til noe voldsomt på trening i dag, sier Odd-treneren.

TA tror Odd stiller med disse 11 mot Elfsborg mandag 30. mars:

Sondre Rossbach – Espen Ruud, Frode Johnsen, Steffen Hagen, Emil Jonassen – Jone Samuelsen, Fredrik Oldrup Jensen, Fredrik Nordkvelle – Ole Jørgen Halvorsen, Olivier Occean, Bentley.