Jone står over treningskampen

Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

ZAGREB: Odds Jone Samuelsen står over morgendagens treningskamp mot Elfsborg etter at han var gjennom drøye 70 tøffe minutter i stortapet for Kroatia lørdag.

DEL

- Jeg ble enig med Dag-Eilev (Fagermo) om å stå over denne kampen etter landskampen lørdag, sier Jone Samuelsen til TA. Dermed blir han hjemme i Skien mens lagkameratene spiller mot Elfsborg klokka 14.00 i morgen.

30-åringen kom på banen allerede etter 18 minutters spill, og viste at formen er mer enn intakt foran eliteseriestarten om en drøy uke. 30-åringen var en av Norges beste da Norge ble utklasset av Kroatia med hele 5-1 – det verste kvaliktapet på 30 år.

- Det gikk ganske bra for egen del, men det var veldig surt med et slikt tap, kommenterer han.

Da kaptein Per Ciljan Skjelbred måtte forlate banen etter 18 minutters spill med skade, sendte Per-Mathias Høgmo Odds midtbanedynamo på banen – på midtbanens høyreside, mens spillere som Markus Henriksen og Anders Konradsen ble sittende på benken.

Samuelsen, som hadde en strålende sesong for Odd i fjor og nylig signerte ny kontrakt med klubben, tok vare på sjansen fra første minutt og imponerte med høy intensitet i spillet sitt og med flere gode medtak og dragninger.

30-åringen var også nær scoring ved et par anledninger uten å få uttelling.

- Særlig ved den ene anledningen burde jeg scoret. Vendinga var god, men skuddet var ikke godt nok plassert, sier Jone Samuelsen.

Det hjalp uansett lite: Kroatia var mange klasser bedre enn Norge og påførte Norge lagets største kvaliktap på 30 år.

Artikkeltags