Gå til sidens hovedinnhold

Inviterer til konserthøst med et stort mangfold

MIDT-TELEMARK: Denne høsten inviterer Bø Jazzklubb til åtte konserter i Framstugo i Gullbring.

I høst inviterer Bø Jazzklubb til åtte konserter i Framstugo i Gullbring som har blitt Jazzklubben sin nye hjemmebane etter at pandemien brøt ut.

– Høsten 2020 så flyttet vi inn dit. Det fungerer veldig fint og blir en fin klubbscene når vi får rigget oss til, sier Kristoffer Mosfjeld, leder for Bø Jazzklubb.

– Stort mangfold

Bø Jazzklubb har ikke bare blitt en attraktiv scene for jazzmusikere, men også blant musikere innen beslektede sjangre som blues, folkemusikk og visesang. Mosfjeld, forteller at publikum i løpet av høsten får oppleve åtte fantastiske konserter der mangfoldet er stort.

– Fra jazzete bluesrock fra Akkerhaugen Raid via nydelige pianoballader fra Ingrid Olava og improjazz fra Sun & Steel til verdensjazz med Lilja, forteller han.

Tre av konsertene som var satt opp på vårprogrammet måtte utsettes som følge av stort smittetrykk.

– Konsertene med Minor Majority, Ingrid Olava og Luke Elliot skulle egentlig ha funnet sted i vår, men måtte utsettes på grunn av stort smittetrykk, og det er derfor hyggelig å kunne få til nye datoer for disse konsertene allerede nå i høst, sier Mosfjeld.

Populære navn

Billettene til alle konsertene ble lagt ut for salg 16. august, og Mosfjeld forteller at billettsalget har vært godt.

– Til Akkerhaugen Raid sin konsert i kveld 3. september nærmer vi oss utsolgt. Ingrid Olava og Sol Heilo er også populære navn, forteller han og legger til at de gleder seg til å komme i gang igjen og håper at forholdene gjør det mulig å fortsette å arrangere konserter.

Konsertene gjennomføres i tråd med gjeldende smittevernregler og restriksjoner. Det vil si én-meters regel, bordservering og kun 100 billetter i salg til hver konsert.

– Vi har stor tro på fantastiske konsertopplevelser likevel, sier Mosfjeld.