Da 23-åringen ble tatt ut til det svenske landslaget spurte Aftonbladet Martin Olsson og Oscar Lewicki om deres nye landslagskompis.

– Nei, jeg vet ikke hvem det er, sa Olsson.

– Jeg har ikke hørt om ham, sa Lewicki.

Odd-keeperen ble tatt ut etter at Andreas Linde var «småsyk». 23-åringen gjennomførte sin første trening med troppen mandag.

– Jeg synes det er ganske artig at folk ikke vet hvem jeg er. Jeg vet hva jeg kan og hvor god jeg er, det er gøy å vise folk egenskapene mine, sa 23-åringen til Expressen.

Til tross for at de mer profilerte svenskene ikke kjenner til Wahlstedt fra Odd, Skien og Telemark, synes de det er gøy med friskt blod inn i landslagstroppen.

– Det er gøy når det dukker opp noen nye. Det må han være veldig glad for. Fantastisk! sa Olsson, som står med 55 A-landskamper.

– Dere i media er som regel ganske raske med å fange opp om noen gjør det bra. Gjør du det veldig bra i den norske ligaen, får du også muligheten her. Gøy! var Lewicki reaksjon.

Sverige skal møte Serbia og Slovenia i nasjonsligaen.

Men noen kjenner Leopold Wahlstedt fra tidligere, blant annet den nye, store svenske stjernespilleren, Alexander Isak.

Mandag fortalte tidligere keepertrener i Odd, Einar Rossbach, om jakten på en ny keeper og hvordan han lot seg imponere av den unge svensken som da spilte for Arendal i 2. divisjon.

– Det er en stor ære å bli kalt inn på herrelandslaget. Det har alltid vært en drøm for meg å representere Sverige. Jeg ser fram til å treffe alle og håper å kunne bidra med mine styrker under samlingen, sa Wahlstedt søndag.