I fjor samlet de inn 153 000 kroner - i år satser de på rekord

KREATIV PYNT. Her har stasjonsmedarbeidere pyntet med bh-er i anledning brystkreftinnsamlingen. Foto: Circle K

KREATIV PYNT. Her har stasjonsmedarbeidere pyntet med bh-er i anledning brystkreftinnsamlingen. Foto: Circle K

TELEMARK: Vennlig rivalisering skal bidra til å samle inn enda mer penger.

DEL

15 Cirkle K-stasjoner i Telemark var med på Rosa sløyfe-aksjonen i 2019.

Circle K Jorkjend var den stasjonen som samlet inn mest i fylket. Her ble det reist 28 531 kroner til brystkreftsaken. Deretter fulgte Circle K Skjelsvik med 18 992 kroner, Circle K Bratsberg med 18 259 kroner, Circle K Bø i Telemark med 15 163 kroner og Circle K Telemarksporten med 14 837 kroner til Rosa sløyfe. Det melder Cirkle K i en pressemelding.

– Vi er godt fornøyd, både med summen og med å være best i Telemark i år. Viktigst av alt er selvsagt at det går til en veldig god sak, sa Hilde Synnøve Kåsatul ved Circle K Jorkjend i etterkant av fjorårets aksjon, i en pressemelding.

Disse stasjonene samlet inn mest i Telemark i 2019:

1. Circle K Jorkjend

2. Circle K Skjelsvik

3. Circle K Bratsberg

4. Circle K Bø i Telemark

5. Circle K Telemarksporten

Vennlig konkurranse

– Gjennom de siste åtte årene har engasjerte medarbeidere og rause kunder sørget for å samle inn mer enn 30 millioner kroner til Rosa sløyfe-aksjonen. Det er noe som gjør meg utrolig stolt, sier Ann Helen Våge, kategori- og markedsdirektør i Circle K Norge i pressemeldingen.

I fjor donerte kunder ved 274 Circle K-stasjoner mer enn 4,1 millioner kroner til brystkreftsaken. De håper å samle inn enda mer i år.

– Naturligvis er alt i 2020 litt annerledes på grunn av pandemien, men nettopp derfor håper jeg vi klarer å mobilisere ekstra rundt Rosa sløyfe og virkelig gjøre dette til en minneverdig aksjon, både i Telemark-traktene og i resten av landet, sier hun.

Også i år ligger det an til å bli vennlig rivalisering mellom stasjonene om å finne på oppsiktsvekkende tiltak og samle inn til aksjonen. Tidligere år har oppfinnsomme stasjonsmedarbeidere pyntet arbeidsplassen sin med rosa bh-er, farget hår og skjegg rosa og arrangert egne Rosa sløyfe-dager med underholdning og aktiviteter for hele familien.

Artikkeltags