Åpner ny byggbutikk og drømmer om hypermarked

Artikkelen er over 5 år gammel

SKIEN: Torsdag åpner Coop en ny stor byggbutikk på Kjørbekk. Samtidig drømmer de om et hypermarked på den samme tomta.

DEL

Et hypermarked er nærmere enn noen gang forteller kilder som TA har snakket med. Coop har tidligere fått flere avslag på sitt ønske om å bygge et hypermarked i Skien, men det er ingen hemmelighet at de ønsker å bygge et stort hypermarked i nærhet til den nye byggbutikken som åpner dørene torsdag.

Foreløpig har Coop kun benyttet 18 mål av den 60 mål store tomta som i fremtiden skal hete Grenland handelspark.

ØKT OMSETNING

Når Coop Obs Bygg nå flytter fra sine nåværende lokaler litt lenger ned på Kjørbekk regner de med en 20 prosent omsetningsøkning over natta.

Det bekrefter Rune Høvås som er leder for byggbutikkene til Coop i Telemark og Vestfold.

- Dette blir mye mer funksjonelle lokaler i forhold til det som var en ombygget møbelbutikk, forteller han. Høvås ønsker ikke å si hvor stor omsentingen var i den gamle butikken, men det er ingen tvil om at konkurransen på byggmarkedet i Grenland nå trappes ytterligere opp.

GLEDER SEG

- Vi gleder oss veldig, sier varehussjef Anja Mirielle Svendsen. 

Hun viser oss stolt rundt i den nye butikken som er fyllt opp med varer fra golv til tak. Spesielt stolt er hun over den nye maleavdelingen med tre blandestasjoner slik at kundene skal slippe å stå i kø.

Den nye butikken er på 8000 kvadrat inkludert utearealet.

Den nye butikken får en drive-inn hvor kundene kan laste trevarer rett inn i bilen. Samtidig får butikken betydelig flere varer.

- Dette vil gi en mye bedre opplevelse både for de ansatte og kundene, sier Svendsen. Sammen med 30 andre ansatte gleder hun seg til å åpne dørene inn til en ny butikk.

- Jeg regner med å løpe mye de neste tre dagene, avlutter hun muntert.

Artikkeltags