- Jeg kan ikke få skrytt nok av dem

Foto: Odd-Egil Magnussen

Foto: Odd-Egil Magnussen

Artikkelen er over 5 år gammel

PORSGRUNN: Natteravnene jobber for å skape trygghet og trivsel i nattens mulm og mørke. Det har ikke gått upåaktet hen.

DEL

Odd-Egil Magnussen er driver av utestedet Park i Porsgrunn. Han er også dørvakt på stedet, og jobber stor sett de fleste helger. I døra ser han mye av det som skjer rundt i byens gater. Han ser også natteravnene. En gjeng han ikke kan få skrytt nok av.

Og det meste tyder på at han ikke er alene om å sette pris på dem som frivillig ønsker å skape trygghet og trivsel. En enkel statusoppdatering med skryt til ravnene har fått overveldende respons.

- TUSEN TAKK FOR DET DERE GJØR

Sammen med det bilde av natteravnene i aksjon, la han ut følgende statusoppdatering natt til søndag;

«På jobb i natt tok jeg meg tid til og ta et bilde av noe jeg som vakt ser stadig i helgene. Frivillige som tar seg av oss når vi er på byen og kvelden ikke er så grei. Kan ikke få skryte nok av dere natteravner.
Døren på Park er alltid åpen om dere vil ha en kaffekopp :) Tusen takk for det dere gjør»

I skrivende stund har statusen fått over 2500 likes. Responsen gleder Magnussen.

SLÅR AV EN PRAT

- Dette er helt fortjent skryt. det er det minste jeg kan gjøre, sier han til TA.  - Natteravnene kommer stadig bortom og slår av en prat. De lurer på hvordan det går og er opptatt av hva som skjer.

- Jeg tror mye av grunnen til at det fungerer så godt i Porsgrunn sentrum er at vi har synlig politi, natteravner og at vi alle sammen snakker sammen, sier Magnussen.

Artikkeltags