Gå til sidens hovedinnhold

– Hjelp oss å glede et barn denne julen

Artikkelen er over 2 år gammel

For tredje år på rad inviterer Porsgrunn Røde Kors, Grenland Rotary og Porsgrunn kommune lokalbefolkningen til å gi en gave til noen som virkelig trenger det via Ønsketreet på Rådhusplassen.

Det melder Porsgrunn Røde Kors i en pressemelding.

«Engasjementet har vært stort de foregående år og porsgrunnsfolk har vært utrolig rause, romslige og gavmilde. Vi er meget takknemlige og stolte over responsen vi har fått», heter det i pressemeldingen.

I Porsgrunn lever hele 700 barn under fattigdomsgrensa, og mange går inn i juletiden uten de helt store forventningene.

Alle ønsker anonymiseres før de henges ut på treet, der det kun vil være informasjon om kjønn, alder og gaveønske. Helsetjenesten er til stor nytte når det gjelder å kvalitetssikre at hjelpen når de som har behov og ønskelistene ligger nå ute hos helsesøster på skolene, i barnehager og på helsestasjon.

I år kan man høste ønsker fra juletreet på Rådhusplassen i Porsgrunn og på Hovengasenteret på følgene tidspunkt:

Lørdag 30.11, 7.12 og 14.12 fra klokken 11.00 til 14 .00 I ukedagene henger ønskene på Fellesverket Henrys hus i Storgata 101 og på Servicesenteret til Porsgrunn kommune ved Rådhusplassen.

De som ønsker å bidra kan da velge seg et ønske de vil oppfylle og levere gaven til Røde Kors. En god idé er å gjøre dette til en del av ditt barns julekalender. Ta med barna til oss, la dem plukke et ønske og gi dem mulighet til å glede et barn som ikke er så heldig stilt.

Gaver kan leveres direkte til representanter fra Røde Kors og Rotary på lørdagene og på Fellesverket Henrys hus i ukedagene. Mandag 16. desember er siste innlevering av gaver. Da kan de leveres på Servicesenteret fra kl. 0900 til 1600 og på Røde Kors-huset fra kl. 1700–2000.