Har flere passasjerer til og fra Langesund enn noen gang

Aldri før har flere passasjerer reist med Fjord Line mellom Langesund og Hirtshals.

DEL

Sommeren går mot slutten og fergeselskapet Fjord Line kan gå høsten i møte med rekordsterke sommerresultater på alle sine ruter. I juni og juli kan Fjord Line vise til en passasjervekst på tre prosent sammenliknet med rekordåret 2018.

Det melder ferjeselskapet i en pressemelding onsdag.

– Vi slo alle rekorder på Langesund-linjen i fjor og derfor er det ekstra gøy at enda flere reiser med oss i år. Det gjør oss trygge på at gjestene verdsetter produktet vi leverer, sier konsernsjef Rickard Ternblom.

Øker på alle linjer

Totalt reiste over 15 000 flere gjester med Fjord Line i juni og juli i år sammenliknet med 2018. Det er på ruten mellom Sandefjord og Strømstad veksten er sterkest, med en økning i antall passasjerer på nesten 7 000. Også på Vestlandet er passasjerveksten sterk. I juli økte antall passasjerer på Bergen-Stavanger-Hirtshals hele seks prosent sammenliknet med rekordåret 2018.

– Nye tilbud, moderne skip og serviceinnstilte medarbeidere fortsetter å gi solide resultater. Med store investeringer i skip og havneanlegg de kommende årene forventer vi ytterligere passasjervekst fremover, sier Ternblom.

Ruten mellom Langesund og Hirtshals hadde vekst i antall passasjerer med 3 prosent sammenlignet med fjoråret.

Artikkeltags