Hilde har drevet med yoga siden hun var 14 år, og mener det burde innføres i skolen. Derfor ville hun finne på noe sprøtt da hun selv ble gravid.

For hver uke hun gikk gravid tok hun et bilde av seg selv, og den voksende magen, stående på hodet.

- Jeg tok et bilde for hver graviduke, bortsett fra de tre første månedene, for da var jeg så kvalm. Men det siste bildet jeg la ut, var dagen før jeg fødte, forteller Hilde Mesics Kleven, som mener yoga er bra med tanke på selve fødselen.

Hun sto altså på hodet bare timer før fødselen, noe hennes nesten 2000 følgere på instagram kunne få ta del i. Hun blogger også daglig på yogahverdag.no

- Jeg var førstegangsfødende og hadde en utrolig fin fødsel på fire timer, og det er mye takket være dyp yogapust og yogaøvelser som går på å åpne kroppen. Yoga har lært meg å stole på kroppen og gi slipp, bare hengi seg, forteller hun.

Hun er fra Gravli utenfor Skien, men har bodd i Oslo de siste syv årene. Nå har hun og samboeren Sindre flyttet til Ål i Hallingdal.

På bloggen viser hun bilder hvor hun gjør yoga over alt; i skogen, i gata, på stien, foran Gaustatoppen og hjemme i stua.

- Jeg gjør yoga hver dag, det er ikke så mye som skal til. Og det beste er at man alltid kan gjøre yoga hvor som helst, og hvem som helst kan gjøre det. Gammel som ung. Jeg begynte selv da jeg var 14 år, da begynte jeg sammen med mamma hjemme i Skien, forteller hun.

Hun sier hun er glad for at hun begynte tidlig med yoga.

- Jeg mener yoga burde innføres i skolen. På ungdomsskolen fikk jeg karakteren 2 i gym, men etter at jeg begynte med yoga, løsnet det. Det er en fantastisk måte å bli kjent med seg selv og kroppen sin på.

På videregående skole endte hun faktisk opp med å undervise yoga for en av klassene på idrettslinja.

- Det var stort for meg!

Hilde jobber som frilans fotograf, men håper også å drive mer med blogg etterhvert.

- Ja, jeg håper jo å kunne blogge mer etterhvert, og at den kan bli til noe. Jeg vet bare om Vibeke Klemetsen som har en ren yogablogg i Norge, så det er nok ikke så mange som driver med akkurat dette, tror Mesics Kleven.